Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cebu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cebu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cebu miniguide

Leiebil Cebu
Bilutleie Cebu

Cebu er hovedstaden i provinsen Cebu og befinner seg midt på østkysten på øya med samme navn. Havnen i Cebu er Fillipinenes nest viktigste havn etter Manila, og det eksporteres varer som fisk og tømmer. Cebu ble grunnlagt i 1565 av spanjolene og var den første spanske bosettingen på Filippinene. I dag er innbyggertallet målt til 815 000 (2007).

Ettersom Cebu er den eldste byen på Filippinene, er det mye historie å oppleve. I 1521 kom oppdageren Ferdinand Magellan til Cebu og det sies at han la igjen et kors som nå kan sees i et kapell i gaten Magallanes Street. Fort San Pedro er en annen historisk attraksjon og ble reist på 1500-tallet, i tillegg til katedralen og basilikaen i byen. Taoist Temple er et nydelig kinesisk tempel som ble bygd i 1972. Det er i underkant av 100 trappetrinn til tempelet og herfra er det en fantastisk utsikt.

Mactan-Cebu Internasjonale Flyplass ligger på øya Mactan og 10 km unna Cebu.