Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cebu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cebu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cebu miniguide

Leiebil Cebu

Bilutleie Cebu

Cebu er hovedstaden i provinsen Cebu og befinner seg midt på østkysten på øya med samme navn. Havnen i Cebu er Fillipinenes nest viktigste havn etter Manila, og det eksporteres varer som fisk og tømmer. Cebu ble grunnlagt i 1565 av spanjolene og var den første spanske bosettingen på Filippinene. I dag er innbyggertallet målt til 815 000 (2007).

Ettersom Cebu er den eldste byen på Filippinene, er det mye historie å oppleve. I 1521 kom oppdageren Ferdinand Magellan til Cebu og det sies at han la igjen et kors som nå kan sees i et kapell i gaten Magallanes Street. Fort San Pedro er en annen historisk attraksjon og ble reist på 1500-tallet, i tillegg til katedralen og basilikaen i byen. Taoist Temple er et nydelig kinesisk tempel som ble bygd i 1972. Det er i underkant av 100 trappetrinn til tempelet og herfra er det en fantastisk utsikt.

Mactan-Cebu Internasjonale Flyplass ligger på øya Mactan og 10 km unna Cebu.

Norsk bokmål