Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Manila

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manila inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manila miniguide

Leiebil Manila
Bilutleie Manila

Manila er hovedstaden på Filippinene og befinner seg på vestkysten av øya Luzon. Byen ligger like ved stedet hvor elven Pasig renner ut i Manilabukten som møter Øst-Kinahavet i vest. Havnen er den viktigste i landet og står for mesteparten av landets eksport. Byen er den nest største i landet med et innbyggertall på over 1 600 000 innenfor bygrensene (2007). Dersom storbyregionen regnes med, stiger tallet til nesten 11 000 000 (2007).

Mye av byen ble ødelagt under 2. verdenskrig, og Manila var den byen i verden som ble påført mest skade etter Warsawa i Polen. Likevel står det ennå noen historiske monumenter, og den mest kjente er Intramuros som betyr ”innenfor veggene”.

Intramuros er en mur som stammer fra 1500-tallet, og innenfor denne ligger flere museer og andre severdigheter. The Coconut Palace er et palass som ble bygd i 1978 og er et museum med blant annet en sommerfuglhage.

Ninoy Aquino Internasjonale Flyplass befinner seg omtrent 7 km utenfor Manila sentrum.