Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Espoo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Espoo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Espoo miniguide

Leiebil Espoo
Bilutleie Espoo

Espoo (svensk: Esbo) er Finlands nest største by med 244.300 innbyggere (2009). Den ligger i landskapet Nyland (Uusimaa) på sørkysten, ved Finskebukta – ca. 20 km vest for hovedstaden Helsinki. Byen er svært spesielt organisert, i og med at den ikke har noe hovedsentrum. Bebyggelsen er spredt over et større område, som omfatter 7 sentra og 55 bydeler.

Blant de mest populære severdighetene i Espoo er kunstmuseet EMMA (Espoo Museum of Modern Art), Espoo bymuseum – samt et bilmuseum og et steinmuseum. Ellers må Espoo domkirke (fra 1400-tallet) og Noux nasjonalpark (litt nordvest for sentrum) nevnes. Byen er ellers kjent for sin vakre skjærgård og sine glimrende bademuligheter – og 17 km nord for byen kan man besøke Nordens største badeland, «Serena».

Shoppingmulighetene i Espoo er svært gode. Her finnes det flere store varehus og kjøpesentre, samt en rekke småbutikker. Møbelkjeden IKEA har dessuten en avdeling like utenfor byen.

Nærmeste flyplass er Helsinki-Vanda Internasjonale Flyplass, som ligger nær hovedstaden.