Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Espoo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Espoo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Espoo miniguide

Leiebil Espoo

Bilutleie Espoo

Espoo (svensk: Esbo) er Finlands nest største by med 244.300 innbyggere (2009). Den ligger i landskapet Nyland (Uusimaa) på sørkysten, ved Finskebukta – ca. 20 km vest for hovedstaden Helsinki. Byen er svært spesielt organisert, i og med at den ikke har noe hovedsentrum. Bebyggelsen er spredt over et større område, som omfatter 7 sentra og 55 bydeler.

Blant de mest populære severdighetene i Espoo er kunstmuseet EMMA (Espoo Museum of Modern Art), Espoo bymuseum – samt et bilmuseum og et steinmuseum. Ellers må Espoo domkirke (fra 1400-tallet) og Noux nasjonalpark (litt nordvest for sentrum) nevnes. Byen er ellers kjent for sin vakre skjærgård og sine glimrende bademuligheter – og 17 km nord for byen kan man besøke Nordens største badeland, «Serena».

Shoppingmulighetene i Espoo er svært gode. Her finnes det flere store varehus og kjøpesentre, samt en rekke småbutikker. Møbelkjeden IKEA har dessuten en avdeling like utenfor byen.

Nærmeste flyplass er Helsinki-Vanda Internasjonale Flyplass, som ligger nær hovedstaden.

Norsk bokmål