Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Joensuu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Joensuu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Joensuu miniguide

Leiebil Joensuu

Bilutleie Joensuu

Joensuu, som har ca. 72.000 innbyggere (2009), er en innlandsby i Östra Finlands län, som er en del av landskapet Pohjois-Karjala (Norra Karelen). Avstanden østover til grensen mot Russland er rundt 70 km. Byen ble grunnlagt i 1848 der elva Pielisjoki renner ut i Pielisjärvi, som er en del av Finlands største innsjøsystem – Saimaa (svensk: Saimen).

Joensuu er altså en relativt ung by, noe arkitekturen bærer preg av. Dermed er det få historiske attraksjoner i byen. Joensuu er imidlertid et populært utgangspunkt for turer til de gamle, ortodokse munkeklostrene Uusi-Valano og Lintula (ca. 60 km lengre vest) – og for utforskning av de vakre naturområdene i denne delen av Karelen.

Det finnes flere store kjøpesentre i og rundt Joensuu. Ellers har byen satset mye på kunst og kultur – og de to kunstmuseene Ahjo (finsk og nord-karelsk kunst) og Joensuu Kunstmuseum (finsk, kinesisk, gresk og romersk kunst – samt ortodokse ikoner) er vel verd et besøk.

Flyplassen Joensuu Airport har daglige ruter til hovedstaden Helsinki.

Norsk bokmål