Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Joensuu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Joensuu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Joensuu miniguide

Leiebil Joensuu
Bilutleie Joensuu

Joensuu, som har ca. 72.000 innbyggere (2009), er en innlandsby i Östra Finlands län, som er en del av landskapet Pohjois-Karjala (Norra Karelen). Avstanden østover til grensen mot Russland er rundt 70 km. Byen ble grunnlagt i 1848 der elva Pielisjoki renner ut i Pielisjärvi, som er en del av Finlands største innsjøsystem – Saimaa (svensk: Saimen).

Joensuu er altså en relativt ung by, noe arkitekturen bærer preg av. Dermed er det få historiske attraksjoner i byen. Joensuu er imidlertid et populært utgangspunkt for turer til de gamle, ortodokse munkeklostrene Uusi-Valano og Lintula (ca. 60 km lengre vest) – og for utforskning av de vakre naturområdene i denne delen av Karelen.

Det finnes flere store kjøpesentre i og rundt Joensuu. Ellers har byen satset mye på kunst og kultur – og de to kunstmuseene Ahjo (finsk og nord-karelsk kunst) og Joensuu Kunstmuseum (finsk, kinesisk, gresk og romersk kunst – samt ortodokse ikoner) er vel verd et besøk.

Flyplassen Joensuu Airport har daglige ruter til hovedstaden Helsinki.