Leiebil Russland

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Russland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Russland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Russland miniguide

Russland
Bilutleie Russland

Russland (ca. 142 millioner innbyggere i 2009) er verdens aller største land i utstrekning. Arealet er på hele 17 millioner km2 – som er fordelt på to verdensdeler: Europa og Asia, der skillet følger de mektige Uralfjellene. Den europeiske delen – som er den folkerikeste – består for en stor del av lavland, gjennomskåret av store elver som Volga, Dnepr og Don. Sibir, som dominerer den asiatiske delen, og som strekker seg fra Ural og helt øst til Stillehavet, består for en del av tundra og er relativt tynt befolket. Ellers er en stor del av det øvrige Russland dominert av stepper, ørken og fjell.

Den europeiske delen av Russland grenser mot, Norge, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Hviterussland og Ukraina – mens den asiatiske delen grenser mot Georgia, Aserbajdsjan, Kasakhstan, Kina, Mongolia og Nord-Korea. Landet har ellers en svært lang kystlinje, særlig i nord ved Barentshavet og Nordishavet – og i øst ved Stillehavet.

Mesteparten av Russland har et temperert, kontinentalt klima med relativt store forskjeller mellom sommer- og vintertemperaturer. Både i nord, der det er polarklima, og i Sibir kan imidlertid vintrene bli ekstremt kalde. I sørøst – ved Svartehavet og Det kaspiske hav – er det derimot varmt, subtropisk klima.

Hovedstaden Moskva har ca. 10 millioner innbyggere. Ellers finnes det ti andre millionbyer i landet, der den største av disse er St. Petersburg (4,2 mill.). Russland har en rekke severdigheter å by på. En av de største enkelt-attraksjonene er en tur med den transsibirske jernbanen fra Moskva til  Vladivostok ved Stillehavet. Strekningen er på 9.300 km, og turen tar 9 døgn.

Russlands tre største flyplasser – hvorav Domodedovo Internasjonale Flyplass er den største – ligger alle i nærheten av Moskva.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie i Moskva og St. Petersburg i Russland. Prisene oppgitt sammenlignes fra flere selskap og inkluderer alltid fri kilometer og forsikringer.