Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lappeenranta Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lappeenranta Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lappeenranta Lufthavn miniguide

Leiebil Lappeenranta Lufthavn
Bilutleie Lappeenranta Lufthavn

Lappeenranta Lufthavn er en liten flyplass som befinner seg et par kilometer utenfor sentrum av Lappeenranta. Det går ingen offentlig transport til og fra flyplassen. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Avis, Europcar, Hertz, Toyota Rent og Scandia Rent.

23,339 passasjerer benyttet seg av Lappeenranta Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for Fly Lappeenranta som flyr til Helsingfors og Stockholm. Flyplassen betjenes også av Air Baltic og Ryanair. Flyplassen er en av de eldste som finnes i Finland.

Lappeenranta Lufthavn har restaurant, barne/familierom samt post og telefonservice. De nærmeste hotellene ligger i  Lappeenranta sentrum.