Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lappeenranta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lappeenranta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lappeenranta miniguide

Leiebil Lappeenranta

Bilutleie Lappeenranta

Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) har ca. 72.000 innbyggere – og ligger i landskapet Södra Karelen, i den sørøstlige delen av Finland. Byen har en vakker beliggenhet ved bredden av Finlands største innsjø, Saimaa – bare 30 km fra grensen mot Russland.

Lappeenranta ble grunnlagt som svensk by i 1649. En av byens viktigste attraksjoner er Saimaa kanal (åpnet i 1856), som forbinder innsjøen Saimaa med den russiske havnebyen Vyborg innerst i Finskebukta. Vyborg var for øvrig inntil 1940 en finsk by (Viborg/Viipuri). I sommerhalvåret kan man reise med båt på kanalen mellom byene Lappeenranta og Vyborg.

Av interessante historiske bygninger i Lappeenranta må følgende nevnes: Den russisk-ortodokse kirken (som er Finlands eldste ortodokse kirke) og en gammel festning fra svensketiden, som i dag rommer flere museumsavdelinger.

Byens flyplass – Lappeenranta Airport – er en av de eldste lufthavnene i Finland.

Norsk bokmål