Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lappeenranta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lappeenranta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lappeenranta miniguide

Leiebil Lappeenranta
Bilutleie Lappeenranta

Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) har ca. 72.000 innbyggere – og ligger i landskapet Södra Karelen, i den sørøstlige delen av Finland. Byen har en vakker beliggenhet ved bredden av Finlands største innsjø, Saimaa – bare 30 km fra grensen mot Russland.

Lappeenranta ble grunnlagt som svensk by i 1649. En av byens viktigste attraksjoner er Saimaa kanal (åpnet i 1856), som forbinder innsjøen Saimaa med den russiske havnebyen Vyborg innerst i Finskebukta. Vyborg var for øvrig inntil 1940 en finsk by (Viborg/Viipuri). I sommerhalvåret kan man reise med båt på kanalen mellom byene Lappeenranta og Vyborg.

Av interessante historiske bygninger i Lappeenranta må følgende nevnes: Den russisk-ortodokse kirken (som er Finlands eldste ortodokse kirke) og en gammel festning fra svensketiden, som i dag rommer flere museumsavdelinger.

Byens flyplass – Lappeenranta Airport – er en av de eldste lufthavnene i Finland.