Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Maarianhamina Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maarianhamina Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maarianhamina Lufthavn miniguide

Leiebil Maarianhamina Lufthavn
Bilutleie Maarianhamina Lufthavn

Mariehamn Lufthavn (MHQ) ligger i Jomala rundt 3 km fra Mariehamn på øya Åland. Det fins ingen offentlig transport mellom Mariehamn og flyplassen slik at taxi er et godt alternativ. På flyplassen er det 2 bilutleiefirma til stede, det er Europcar og Hertz.

62,110 passasjerer besøkte flyplassen i 2008. Mariehamn Lufthavn er hovedbase for Air Åland som har flere avganger daglig til Helsingfors og Stockholm.  Turku Air flyr daglig til den finske byen Turku.

Mariehamn Lufthavn har en thailandsk restaurant som også tilbyr kafémat, samt turistinformasjon og taxfree-butikk. Åland ligger utenom EUs moms grenser, og en kan kjøpe taxfree varer selv om en skal videre til Finland. Det finnes ingen hotell på flyplassen.