Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Maarianhamina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maarianhamina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maarianhamina miniguide

Leiebil Maarianhamina
Bilutleie Maarianhamina

Mariehamn (finsk: Maarianhamina) er hovedstad på øygruppa Åland, som ligger i Østersjøen, litt utenfor sørvestkysten av det finske fastlandet. Den har vært – og er fremdeles – en sjøfartsby, noe som også preger de attraksjonene den har å by på. Mariehamn har ca. 11.000 innbyggere – dvs. at bortimot halvparten av Ålands befolkning bor her.

Åland er et hundre prosent svenskspråklig samfunn, og er i det hele tatt sterkt influert av svensk kultur. Øygruppa utgjør et selvstyrt landskap innenfor den finske republikken – og har også eget nasjonalflagg.

Mange av severdighetene i Mariehamn ligger i havneområdet. I Österhamnen finner vi Sjökvarteret med sitt rødmalte sjøbodmiljø – og et populært skipsbyggerimuseum. I Västerhamnen kan man besøke Gamla Tullhuset og museumsfartøyet ”Pommern”, som er en over 100 år gammel stålbark. Her ligger også ferjehavnen, som har passasjerferjeforbindelse med Stockholm i Sverige, Turku (Åbo) og Helsinki (Helsingfors) i Finland – samt Tallinn i Estland.

Av andre attraksjoner i Mariehamn kan følgende nevnes: Parkene Lilla Holmen og Badhusparken – og Mariebad, en badeanstalt som omfatter svømmehall, ”äventyrsbad” for barn og utendørs badestrand.

Åland har egen flyplass – Mariehamn Airport – som ligger 3 km utenfor Mariehamn sentrum.