Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Maarianhamina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maarianhamina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maarianhamina miniguide

Leiebil Maarianhamina

Bilutleie Maarianhamina

Mariehamn (finsk: Maarianhamina) er hovedstad på øygruppa Åland, som ligger i Østersjøen, litt utenfor sørvestkysten av det finske fastlandet. Den har vært – og er fremdeles – en sjøfartsby, noe som også preger de attraksjonene den har å by på. Mariehamn har ca. 11.000 innbyggere – dvs. at bortimot halvparten av Ålands befolkning bor her.

Åland er et hundre prosent svenskspråklig samfunn, og er i det hele tatt sterkt influert av svensk kultur. Øygruppa utgjør et selvstyrt landskap innenfor den finske republikken – og har også eget nasjonalflagg.

Mange av severdighetene i Mariehamn ligger i havneområdet. I Österhamnen finner vi Sjökvarteret med sitt rødmalte sjøbodmiljø – og et populært skipsbyggerimuseum. I Västerhamnen kan man besøke Gamla Tullhuset og museumsfartøyet ”Pommern”, som er en over 100 år gammel stålbark. Her ligger også ferjehavnen, som har passasjerferjeforbindelse med Stockholm i Sverige, Turku (Åbo) og Helsinki (Helsingfors) i Finland – samt Tallinn i Estland.

Av andre attraksjoner i Mariehamn kan følgende nevnes: Parkene Lilla Holmen og Badhusparken – og Mariebad, en badeanstalt som omfatter svømmehall, ”äventyrsbad” for barn og utendørs badestrand.

Åland har egen flyplass – Mariehamn Airport – som ligger 3 km utenfor Mariehamn sentrum.

Norsk bokmål