Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Turku Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Turku Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Turku Lufthavn miniguide

Leiebil Turku Lufthavn
Bilutleie Turku Lufthavn

Turku Lufhavn (TKU) befinner seg 4 km nord for Turku i Finland. Det går buss cirka hvert 20. minutt mellom flyplassen og Turku. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Avis, Europcar, Scandia Rent, Toyota rent, Budget, Hertz og Sixt.

Rundt 320 000 passasjerer besøker Turku Lufthavn hvert år noe som gjør den til den 5. største flyplassen i Finland etter antall passasjerer.
Flyplassen har en passasjerterminal som er spesielt designet for lavkostfly, blant annet så flyr Wizz Air til Budapest, Gdansk, Riga og Warsawa. Til sammen kan en reise til rundt 15 forskjellige europeiske destinasjoner fra Turku Lufthavn.

Turku Lufthavn har en restaurant, en kafé, taxfree og en gavebutikk. Andre fasiliteter er bank, baby/familerom og VIP-lounge. Det fins ingen hotell på flyplassen.