Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Budapest

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Budapest inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Budapest miniguide

Leiebil Budapest
Bilutleie Budapest

Budapest (1,7 millioner innbyggere i 2009) er Ungarns hovedstad, og ligger i den nordlige sentrale delen av landet –  på begge sider av elva Donau. Budapest er landets viktigste økonomiske, kulturelle og administrative sentrum. I tillegg er byen et viktig transportknutepunkt.

Budapest har mange universiteter og høyskoler, museer og kunstsamlinger samt mange vakre gamle bygninger, kirker og monumenter. I tillegg finnes botanisk og zoologisk hage. Byen er også kjent for sine mange helsebringende thermal-bad.

Budapest består v bydelene Buda og Pest, som ligger på hver sin side av Donau. Bydelene har  forbindelse med hverandre via flere broer.

Parlamentsbygningen fra 1904 er en stor turistattraksjon i byen, og er en av Europas mest praktfulle bygninger i nygotisk stil. Også Slottet (som ligger på Buda-siden) er en populær severdighet. Dette var opprinnelig en middelalderborg fra slutten av 1500-tallet, som senere ble gjenoppbygd og utvidet i ny-barokkstil. I dag rommer Slottet en rekke viktige kulturelle institusjoner bl.a. Nasjonalmuseet og Bymuseet. Slottet står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre severdigheter i Budapest er bl.a. St. Stefan-kirken fra 1905 (byens største kirke), Fiskerbastionen fra 1895 og Millenium Square – med sitt imponerende monument.

Den internasjonale flyplassen Budapest Ferihegy Airport ligger 28 km sørøst for sentrum.