Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Budapest

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Budapest inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Budapest miniguide

Leiebil Budapest

Bilutleie Budapest

Budapest (1,7 millioner innbyggere i 2009) er Ungarns hovedstad, og ligger i den nordlige sentrale delen av landet –  på begge sider av elva Donau. Budapest er landets viktigste økonomiske, kulturelle og administrative sentrum. I tillegg er byen et viktig transportknutepunkt.

Budapest har mange universiteter og høyskoler, museer og kunstsamlinger samt mange vakre gamle bygninger, kirker og monumenter. I tillegg finnes botanisk og zoologisk hage. Byen er også kjent for sine mange helsebringende thermal-bad.

Budapest består v bydelene Buda og Pest, som ligger på hver sin side av Donau. Bydelene har  forbindelse med hverandre via flere broer.

Parlamentsbygningen fra 1904 er en stor turistattraksjon i byen, og er en av Europas mest praktfulle bygninger i nygotisk stil. Også Slottet (som ligger på Buda-siden) er en populær severdighet. Dette var opprinnelig en middelalderborg fra slutten av 1500-tallet, som senere ble gjenoppbygd og utvidet i ny-barokkstil. I dag rommer Slottet en rekke viktige kulturelle institusjoner bl.a. Nasjonalmuseet og Bymuseet. Slottet står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre severdigheter i Budapest er bl.a. St. Stefan-kirken fra 1905 (byens største kirke), Fiskerbastionen fra 1895 og Millenium Square – med sitt imponerende monument.

Den internasjonale flyplassen Budapest Ferihegy Airport ligger 28 km sørøst for sentrum.

Norsk bokmål