Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Arles

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Arles inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Arles miniguide

Leiebil Arles
Bilutleie Arles

Arles er en by i Sør-Frankrike, 70 kilometer nordvest for Marseille. Byen ligger i Rhône-deltaet, og er hovedstad i departementet Bouches-du-Rhône. Ca. 53.000 innbyggere bor i Arles.

Arles er kanskje mest kjent stedet der den verdensberømte maleren Vincent van Gogh produserte noen av sine mest kjente malerier mens han bodde her. Arles historie går tilbake til år 700 f. Kr., da byen var en viktig gallo-romersk by.  Byen har mange minner fra romertiden, bl.a. et romersk amfiteater med plass til 25.000 tilskuere. Det er restaurert og her kan besøkende se tyrefektinger og teaterforestillinger. Arles har også ruiner av et romersk tempel der Venus fra Arles (Louvre) ble funnet. Her er også den romanske katedralen St. Trophime som ble påbegynt i 606, med berømte skulpturer fra 1100-tallet. Flere av byens severdigheter står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Arles har en årlig fotofestival.

Nîmes flyplass ligger henholdsvis20 kilometer utenfor Arles, Avignon 33 og Marseille 54 kilometer.