Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bergerac

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bergerac inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bergerac miniguide

Leiebil Bergerac
Bilutleie Bergerac

Bergerac er en by i sør-Frankrike, 85 kilometer øst for Bordeaux. Byen ligger i departementet Dordogne, og har ca. 28.000 innbyggere.

Det ligger flere historiske severdigheter i nærheten av byen. Like utenfor Bergerac ligger slottet Chateau de Tiregand, midt i en vingård. Huset stammer fra 1800-tallet og har et fint parkområde.

Bergerac var en av hugenottenes viktigste byer, og gikk tilbake etter kriger på 1500- og 1600-tallet. Byen har drevet handel med vin, kastanjer, trøfler og tobakk. Bergerac har et vinmuseum, Maison du vin, som ble opprettet på 1600-tallet. Her kan besøkende lære mer om de 13 regionale vinene. Costi-museet huser verkene til skulptøren Constantin Costi Papachristpoulos. Det er også et tobakksmuseum i Bergerac. Det har fire hovedtema: oppdagelsen av tobakk, tobakkens sosiale historie, tobakk og kunst, og tobakkkunsten. Den skal også ha en stor samling tobakk.

 

Nærmeste flyplass er Roumanière flyplass, som ligger fire kilometer utenfor sentrum av Bergerac.