Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bordeaux

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bordeaux inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bordeaux miniguide

Bordeaux

Bilutleie Bordeaux

Bordeaux er, med sine 230.000 innbyggere (bortimot 1 million dersom forstedene regnes med) Frankrikes 4. største by og 5. største storbyområde. Den er hovedstad både i departementet Gironde og i regionen Aquitaine. Beliggenheten ved utløpet av Gironde, som er en sammensmeltning av elvene Garonne og Dordogne, har gjort Bordeaux til den viktigste havnebyen ved den franske Atlanterhavs-kysten.

Byens historie strekker seg tilbake til rundt 300-tallet f.Kr., og fram mot middelalderen var den suksessivt under keltisk (gallisk), romersk, frankisk og arabisk herredømme. På 800-tallet ble byen erobret av vikingene – og i perioden 1154-1453 var det engelskmennene som hersket der.

Bordeaux er nok mest kjent for sine gode viner, men byen har ellers en rekke attraksjoner å by på. Blant disse er Cathédrale Saint-André fra 1096 og Grand Théatre fra 1780 blant de fremste. Nevnes må også kunstmuseene Musée des Beaux-Arts og Musée d’Art Contemporaire. Og selvsagt har vinbyen også sitt eget vinmuseum – Vinorama.

Nærmeste flyplass, Aéroporte Bordeaux, ligger ca. 11 kilometer vest for byen

Norsk bokmål