Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Biarritz Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Biarritz Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Biarritz Lufthavn miniguide

Leiebil Biarritz Lufthavn

Bilutleie Biarritz Lufthavn

L’aéroport de Biarritz-Anglet-Bayonne (BIQ) også kjent som Aeropuerto de Parme ligger 5 km sørøst for Biarritz i Frankrike. Det går buss mellom flyplassen og Biarritz. 5 forskjellige bilutleieselskaper holder til på flyplassen.

I 2007 besøkte 930 880 passasjerer Biarritz Lufthavn. Den betjenes av 7 ulike flyselskaper som tilbyr reiser til 7 forskjellige internasjonale destinasjoner i Europa. Området har en lang tradisjon for flyving, men flyplassen der den står i dag ble først åpnet i 1954. Den forrige flyplassen ble bombet under 2. Verdenskrig.

Biarritz Lufthavn har et godt utvalg av spise- og drikkesteder samt butikker. Andre fasiliteter er trådløst internett, VIP-lounge, konferansesenter og minibank. Det er ingen hotell på flyplassen.

Norsk bokmål