Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Biarritz

Om du vurderer å tilbringe ferien din i Biarritz, anbefaler vi deg å leie en bil. Med en leiebil fra et av leiebilselskapene får du friheten til å kunne reise rundt når du vil og se alle de kule attraksjonene i ditt eget tempo. Om du går for denne løsningen, kan du finne mange ulike leiebilselskaper på flyplassen eller i nærheten av byen.

Biarritz-guide

Biarritz
Bilutleie Biarritz

Biarritz ligger i Frankrike og var opprinnelig en liten fiskelandsby før den ble gjort populær av Napoleon III i 1854. I ettertid har britene fått æren for at byen vokste i popularitet og ble til et turiststed på vinterstid. På grunn av besøk fra storheter som dronning Victoria, Alfonso XIII av Spania og Edward VII, har Biarritz også blitt kjent som et sted for de kongelige. På grunn av dette har Biarritz fått høy status blant turister. Nærliggende byer rundt Biarritz inkluderer de spanske byene San Sebastian, Viktoria og Bilbao. 

Denne flotte kystbyen med en befolkning på over 25 000 ligger i den sørvestlige delen av Frankrike, og er den største attraksjonen for turister og dessuten en populær surfedestinasjon. Om du besøker Biarritz, vil du møte en sjarmerende lokalbefolkning som garantert vil sørge for at du føler deg velkommen. Nyt den vakre naturen og flotte strender i denne rolige badebyen, som også har luksuriøse overnattingssteder fra byens storhetstid. 

På de kaldeste dagene i Biarritz kan temperaturen synke til under 10 °C. For å unngå den kaldeste tiden på året, er det best å ikke reise mellom desember og januar. På den varmeste årstiden når gradestokken gjerne 25 °C i Biarritz, og det er som regel mellom juni og august. For den ultimate opplevelsen anbefales det at du besøker byen i sommermånedene, når den behagelige temperaturen vil gi deg mest mulig ut av oppholdet ditt i Biarritz. 

Et besøk i Biarritz vil gi deg en rekke minnerike opplevelser. Du kan for eksempel ta turen til lokale restauranter for å nyte baskiske matspesialiteter, surfe langs Biarritz-kysten, beundre den flotte solnedgangen på la Grande Plage eller utforske historiske monumenter. Det er nesten ubegrenset med attraksjoner å velge mellom, og det er garantert at en tur til Biarritz vil gi deg interessante og minneverdige ferieopplevelser. 

Opplev mer med leiebil

Det er mange steder du kan besøke i Biarritz, og vi kan spesielt anbefale Phare de Biarritz, som er et av de mest naturskjønne stedene i Frankrike. Phare de Biarritz ligger i Anglet, i nærheten av sjøen. Her får du fantastisk utsikt over havet på den ene siden og byen på den andre siden. Det er cirka 4,8 kilometer til Phare de Biarritz fra flyplassen, og med en leiebil er du der på 9 minutter ved å kjøre gjennom Boulevard du BAB. 

Du kan også kjøre leiebilen din til City Ocean, som er et museum med havutstillinger. Hvis du er tilhenger av virtuell virkelighet vil timene garantert fly unna på dette museet, da de tilbyr interaktive og interessante aktiviteter ved hjelp av denne teknologien. Hvis du vil besøke City Ocean-museet med leiebil fra flyplassen, kan du komme deg dit ved å kjøre gjennom Boulevard Marcel Dassaul. Dette tar deg mindre enn 10 minutter med beregnet avstand på 3,8 kilometer. 

I tillegg kan du besøke en av de mange restaurantene i Biarritz for å nyte både lokal og internasjonal mat, avhengig av hva du liker. En av restaurantene du kan besøke er Nahia-restauranten som ligger på Halle Darla. Det er cirka 1,6 kilometer mellom flyplassen og restauranten, og det tar cirka tre minutter å kjøre dit. Andre restauranter du bør besøke er Restaurant L’Impertinent, Le Bistrot Gourmet, L’Entre Deux og mange flere. 

Flyplasser

I Biarritz finnes det bare én flyplass, men det er flere flyplasser i nærheten av byen. Fra flyplassen i Biarritz kan du enkelt reise til et stort uvalgt av europeiske byer. Flyplassen heter Aéroport de Biarritz, men kalles gjerne bare Biarritz lufthavn på norsk. Flyplassen har to rullebaner, syv gater for ombordstigning og håndterer hele 1 400 000 passasjerer hvert år. Noen av de mest populære rutene fra Biarritz lufthavn er ruter til Paris, Lyon og Brussel

I tillegg til det, kan du veldig enkelt besøke hjemmesiden til flyselskapet for å laste ned reiseplanen din. Vil du ha mer tid til å glede deg over tiden i denne vakre byen uten å stresse med de små detaljene, kan du også bestille din neste flyreise på samme hjemmeside til de tilgjengelige reisemålene de har. 

Det er også godt å vite at det er et stort utvalg av bilutleiefirmaer på denne flyplassen. Noen av bilutleiefirmaene du finner er Tripndrive Aéroport Biarritz-Anglet-Bayonne – Location de Voiture, Sixt Biarritz Aéroport, Enterprise Rent-A-Car – Aéroport de Biarritz, Europcar og mange flere. Uansett hvilket bilutleiefirma du velger, vil de kunne tilby en bil som passer dine behov. 

Trafikk

En ting du vil sette pris på når du besøker Biarritz er det fantastiske veinettet. Når du kjører rundt med leiebilen vil du raskt legge merke til den høye kvaliteten på veiene, og det er enkelt å komme fram dit du skal. Det er likevel noen regler du må overholde når du kjører i Biarritz, og en av disse er fartsgrensen. Når du kjører på motorveiene, er fartsgrensen 110 km/t, og når veiene er våte er grensen 100 km/t. Hvis du kjører på riksveiene er fartsgrensen 90 km/t, eller 80 km/t når veiene er våte. 

I tillegg er det mange parkeringsmuligheter å velge mellom, avhengig av hvor du bor vel å merke. Du har muligheten til å velge mellom langtids- og korttidsparkering – alt ettersom hva du planlegger å gjøre. Noen av parkeringsmulighetene inkluderer Halles Clemenceau, Sainte Eugénie, Gare Du Midi Parking Indigo og flere.