Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Biarritz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Biarritz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Biarritz miniguide

Biarritz

Bilutleie Biarritz

Biarritz ligger ved den franske Atlanterhavs-kysten – nærmere bestemt i Biscayabukta, like ved grensen mot Spania. Administrativt tilhører byen departementet Pyrénées Atlantique i regionen Aquitaine. Biarritz, som har 26.690 innbyggere (2006), er også en del av det historiske «Baskerland», som omfatter et større område på begge sider av den fransk-spanske grensen.

Biarritz er først og fremst kjent som en kur- og badeby, og hotellkompleksene langs de flotte strendene har et luksuriøst preg. Her er det dessuten et eldorado for surfere.

Flere av byens severdigheter er knyttet til dens posisjon ved havet. Det gjelder f.eks. det populære Musée de la Mer, der det finnes 24 akvarier (bl.a. med haier og seler). Byen har også mer spesielle attraksjoner som et eget sjokolademuseum (Musée de Chocolat) og et asiatisk kunstmuseum (Asiatica), med kunstverk fra India, Nepal, Tibet og China.

Nærmeste flyplass er Aéroport Biarritz-Anglet-Bayonne, som ligger et par kilometer øst for sentrum.

Norsk bokmål