Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nîmes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nîmes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nîmes miniguide

Nîmes
Bilutleie Nîmes

Nîmes – som har rundt 150.000 innbyggere – er hovedby i departementet Gard, som er en del av regionen Languedoc-Roussillon. Byen ligger ca. 125 km nordvest for Marseille – og den har en svært rik historie, noe som stadig preger bybildet.

Enkelte av attraksjonene i Nîmes består av godt bevarte monumenter fra romertiden –  som f.eks. det ellipseformede amfiteateret Arène de Nîmes fra det første århundret f.Kr., det 2000 år gamle tempelet Maison Carrée og akvadukten Pont du Gard (som ligger ca. 20 km nordøst for byen og er med på UNESCOs verdensarvliste).

Nîmes har for øvrig også spennende, moderne arkitektur å vise fram – bl.a. kunstmuseet Carré d’Art (bygget i 1986, vis a vis tempelet Maison Carrée) og det postmoderne boligkomplekset Neamausus.

Nærmeste flyplass – Aéroport de Nîmes – ligger ca. 20 km nordøst for byen.