Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bordeaux Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bordeaux Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bordeaux Lufthavn miniguide

Bordeaux Lufthavn
Bilutleie Bordeaux Lufthavn

Bordeaux Lufthavn (BOD) ligger 12 km fra Bordeaux. En buss som går hvert 45. minutt kjører mellom flyplassen og Bordeaux. Den har blitt kritisert for å tilby dårlig offentlig transport, og det er derfor snakk om å opprette trikkeforbindelse. Det finnes flere leiebilfirmaer på flyplassen: ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer ogSixt.

I 2008 var 3 519 000 passasjerer innom Bordeaux Lufthavn, og det er den 6. største flyplassen i Frankrike. I overkant av 20 flyselskaper betjener flyplassen. Den består av to haller, en tredje hall C er planlagt ferdigbygd i 2010. Flyplassens historie går helt tilbake til 1917 da flyplassen ble bygd til militære formål.

Bordeaux Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer, restauranter og butikker. Det er flere hoteller i nærheten, blant dem Mercure Bordeaux Aeroport og All Seasons Bordeaux Aeroport. Disse har alle møte- og konferanserom.