Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brest Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brest Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brest Lufthavn miniguide

Brest Lufthavn
Bilutleie Brest Lufthavn

Brest Bretagne Lufthavn (BES) ligger 10,2 km nordøst for Brest. Det går busser mellom flyplassen og Brest, men siden avgangene ikke er hyppige kan taxi være et godt alternativ. Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt er til stede på flyplassen og tilbyr bilutleie.

Etter fire år med konstruksjon sto Brest Bretagne Lufthavn i 2007 klar til å ta imot 1,4 millioner passasjerer årlig. Rundt 8 flyselskaper betjener flyplassen, hovedoperatøren er Air France. Den fungerer først og fremst for innenlandsflyvninger, det går kun internasjonale regulære flyvninger til Storbritannia. Det går flere charterruter fra Brest Bretagne Lufthavn. De eneste charterrutene som går hele året er til Palma, mens til for eksempel Spania går det kun turer om sommeren, og til Tenerife kun om vinteren.

Brest Bretagne Lufthavn har trådløst internett og minibank. Den har fire butikker og tre spisesteder. Flyplassen tilbyr en spesiell service for barn som reiser alene.