Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cannes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cannes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cannes miniguide

Cannes
Bilutleie Cannes

Cannes ligger i Sør-Frankrike på «den franske rivieraen» – i regionen Provence-Alpes-Côte-d’Azur. Byen hører til  departementet Alpes-Maritimes, og har omlag 70.000 innbyggere.

Cannes er en helårsdestinasjon for turister og har et behagelig middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Byen er kjent for sine flotte badestrender, luksushoteller, strandpromenaden «La Croisette», gode shoppingmuligheter og et yrende natteliv.

Filmfestivalen i Cannes er en verdenskjent årlig begivenhet som har blitt arrangerert her siden 1946, og den er viktig både for byen og for filmindustrien. (Filmfestivalen avholdes 12. – 23. mai i 2010). I tillegg har byen en reklamefilmfestival og en TV-festival, samt en rekke musikk- og kulturarrangementer.

Gamlebyen i Cannes ligger på en høyde i sentrum, og der finner man bl.a. det gamle slotts- og klosterkomplekset «La Castre». En del av komplekset er tårnet «Tour de la Castre», hvor man fra toppen har en fantastisk utsikt over byen og havnen. Her er det også flere museer, deriblant et arkeologisk museum, samt et etnografisk museum.

Nærmeste flyplass er Aéroport de Cannes-Mandelieu, som ligger et par km utenfor sentrum. Alternativt kan man reise til den internasjonale flyplassen i Nice – «Aéroport Nice Côte-d’Azur», som ligger ca. 40 km nordøst for Cannes.