Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Clermont Ferrand

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Clermont Ferrand inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Clermont Ferrand miniguide

Leiebil Clermont Ferrand

Bilutleie Clermont Ferrand

Clermont-Ferrand er en by i Midt-Frankrike. 360 kilometer sør for Paris. Byen er hovedstad i Auvergne regionen i departementet Puy-de-Dôme. Ca. 140.000 innbyggere bor i Clermont-Ferrand, 261.000 med forsteder. Byen ligger på en slette, og er kjent for en rekke vulkaner, Chaîne des Puys, som ligger rundt byen. Den høyeste, Puy-de-Dôme, ligger 13 kilometer utenfor sentrum.

Clermont-Ferrand ble grunnlagt av romerne som Augustonemetum, og ble bispesete ca. år 250. Byen er en av Frankrikes eldste. Byen er fødeby til filosofen Blaise Pascal (1623-62). Forstaden Royat som ligger 430 meter over havet, er et sommerturiststed med mineralske kilder. I Clermont-Ferrand er det severdigheter som arkeologisk og naturhistorisk museum. I gamlebyen ligger den senromanske Notre-Dame-du-Port-basilika fra 1100-tallet og en gotisk katedral, fra 1100–1400-tallet. På Place de Jaude er det en en stor statue av Vercingetorix sittende på en hes. Den er laget av Frederic Bartholdi, som også laget Frihetsgudinnen i New York.

Aéroport Clermont-Ferrand Auvergne ligger ca. seks kilometer utenfor Clermont-Ferrand.

Norsk bokmål