Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Epinal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Epinal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Epinal miniguide

Leiebil Epinal
Bilutleie Epinal

Épinal er en by øst i Frankrike, i Lorraine-distriktet, 48 kilometer sørøst for Nancy. Byen er hovedstad i departementet Vosges, og ligger ved elven Moselle. Ca. 35.000 innbyggere bor i Épinal.

Byen ble grunnlagt på 900-tallet, da Thierry de Hamelant bygget en kirke her. På slutten av 1800-tallet ble den utvidet til en sterk festning. Épinal er best kjent for Images d’Épinal, en kjent fransk frase som omtaler populære bildetrykk fra selskapet Imagerie d’Épinal. Byen produserer også lær og tekstil, og har en tekstilskole. Her ligger departemensmuseet for Vosges med flere kunstverk. Épinal har flere historiske severdigheter som Saint Maurice basilikaen, et slott med slottspark som inkluderer en engelsk hage, plassen Place des Osge og Notre-Dame-au-Cierge-kirken.

Nærmeste flyplass er Aérodrome Epinal – Dogneville seks kilometer utenfor byen, mens flyplassen Aéroport Épinal – Mirecourt ligger 40 kilometer utenfor sentrum.