Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lannion

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lannion inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lannion miniguide

Leiebil Lannion
Bilutleie Lannion

Lannion ligger i Bretagne, nordvest i Frankrike. Byen ligger i Côtes d’Arrmor departementet. Ca. 60.000 innbyggere bor i byen som ligger 96 kilometer nordøst for havnebyen Brest.

Byens gamleby trekker flere turister hit. Her ligger Brelevenez-kirken, flere kapeller og freskoer. Kirken ble bygget på 1200-tallet av tempelriddere fra Montjoie. Kirken ligger noen hundremeter nord for sentrum. Kirketårnet ble bygget på 1500-tallet og er i gotisk stil. Det holdes kunstutstillingerr i kapellet Ursulines, La chapelle des Ursulines, og i paviljongen Louguivy, pavillon de Louguiv. I kapellet St. Anne, La chapelle Sainte Anne, fra 1902, holdes det konserter og teaterforestillinger for opp til 300 personer. Det er gode muligheter for både sjøkajakk og elvepadling i Lannion. Det er også gode sykkelforhold.

Nærmeste flyplass er Lannion – Côte de Granit flyplassen ca. fem kilometer utenfor sentrum av Lannion