Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Laon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Laon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Laon miniguide

Leiebil Laon
Bilutleie Laon

Laon er en by 45 kilometer nordvest for Reims, og 200 kilometer nordøst for Paris. Laon er hovedstad i departementet Aisne, i distriktet Picardie. Ca. 26.000 innbyggere bor i handelssenteret Laon.

Laon ligger på en strategisk høyde i Paris-bassenget, og var befestet allerede på romertiden da byen gikk under navnet Laudunum. Laon fikk kongelig residens på 900-tallet. Blant byens fremste byggverk finner vi den vakre Notre-Dame-katedralen som ble påbegynt i 1155. Den skal være en av Frankrikes flotteste gotiske katedraler. I Laon ligger også Saint-Martin kirken som ble bygget på 1100-1300-tallet, det åttekantede tempelherrekapellet fra 1100-tallet som i dag huser et kunstmuseum, og et bispepalass fra 1100-tallet, som fungerer som justispalass. Laon har en automatisk kabelbane, Poma 2000, som knytter den øvre byen med det historiske senteret, med den lavere delen av Laon.

Nærmeste flyplass er Reims-Champagne, 42 kilometer fra Laon sentrum.