Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Le Mans

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Le Mans inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Le Mans miniguide

Leiebil Le Mans
Bilutleie Le Mans

Le Mans er en by midt i Frankrike, 200 kilometer sørvest for Paris. Le Mans ligger i distriktet Pays de la Loire der elvene Sarthe og bielven Huisne møtes. Byen er hovedstad i departementet Sarthe. Befolkningen i bykjernen er på 144.000, 193.000 med forsteder. Le Mans er et viktig jernbane- og veiknutepunkt.

Le Mans var en viktig handelsby både i romertiden og i middelalderen. Byen er av keltisk opprinnelse og het på romertiden Vindinum.  Byen er kanskje mest kjent for racerbilbanen som ligger like utenfor Le Mans. Her har et 24-timers blitt arrangert siden 1923, og det er også et bilmuseum ved banen. I den gamle bydelen ligger St. Julien-katedralen fra 1000-1200-tallet, som er en av Frankrikes største katedraler. I gamlebyen ligger også det store palasset, palais de Comtes du Maine og ruiner av et romersk bad fra 300-tallet.

Nærmeste flyplass er Paris Charles de Gaulle 207 kilometer fra Le Mans. Det går TGV fra flyplassen til Le Mans.