Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Louviers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Louviers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Louviers miniguide

Leiebil Louviers
Bilutleie Louviers

Louviers er en by i Nord-Frankrike, 30 kilometer sør for Rouen, og 100 kilometer nord for Paris. Louviers ligger i Eure departementet i Haute-Normandie. Ca. 18.000 innbyggere bor i byen.

Byen er kjent for sitt museet Musée des décors de Théâtre, d’Opéra et de cinema. Her ligger også Notre Dame kirken som har deler fra 1300-tallet. Her er også et bymuseum som ble etablert i 1872. Byen har også severdigheter som Bigards-huset med kunstaktiviteter som maling, et jakobinerkloster, Le Cloître des pénitents, som ble bygget på 1700-tallet. Klosteret har vært gutteskole, fengsel og huser i dag byens musikkskole. Louviers har også en park, le jardin public, som ble åpnet i 1927, og som har navn etter politikeren Aristide Briand. Byen har flere markeder, der bl.a. klær selges.

Nærmeste flyplass er Rouen Vallée de Seine, ca. 19 kilometer fra Louviers. Paris Charles de Gaulle kan også nåes med tog.