Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Marseille Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marseille Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marseille Lufthavn miniguide

Marseille Lufthavn
Bilutleie Marseille Lufthavn

Marseille Provence Lufthavn (MRS) ligger 27 km fra Marseille i Frankrike. Det går jevnlig busser mellom flyplassen og Marseille. 7 ulike selskaper, alle i førsteetasjen på hall 4, tilbyr bilutleie: Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer og Sixt.

I 2009 var 7,290,119 passasjerer innom Marseille Provence Lufthavn som er den 5. største flyplassen i Frankrike. Den består av to terminaler som ligger nær hverandre, i september 2006 åpent en ny terminal for lavprisflyselskap. 38 flyselskaper betjener Marseille Provence Lufthavn. En kan reise til 74 ulike destinasjoner i 28 land.

Shoppingmulighetene på flyplassen er ikke spesielt gode, men det finnes taxfree. Når det gjelder restauranter og kafeer er utvalget godt. Trådløst internett og businessenter finnes også. På Marseille Provence Lufthavn er det hele5 hoteller; Best Western, Novotel, Pullman, Ibis og lavprishotellet Etap.