Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montauban

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montauban inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montauban miniguide

Leiebil Montauban
Bilutleie Montauban

Montauban er en by i Sør-Frankrike, 50 kilometer nord for Toulouse. Montauban er hovedstad i departementet Tarn-et-Garonne. Ca. 56.000 innbyggere bor i byen som ligger ved elven Tarn. Montauban er jernbaneknutepunkt.

Byen ble grunnlagt i 1144 som festningsby, og er en av Frankrikes eldste. Montauban var et av hugenottenes sikre steder. Under andre verdenskrig skal Leonardo da Vincis Mona Lisa ha blitt gjemt her en kort stund. Montauban har et museum, Musée Ingres, som er kjent for sine verk av maleren J. A. Ingres og billedhuggeren A. Bourdelle, som begge er fra byen. Museet ligger øst for broen Pont Vieux fra 1335. Av andre severdigheter er katedralen med et av Ingres mesterverk, og St Jacques kirken fra 1400-1500-tallet, med en oktogonal.  Byen har også et historisk museum og markeder med lokale delikatesser.

Nærmeste flyplass er Toulouse Blagnac, ca 44 kilometer fra Montauban.