Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Monte Carlo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Monte Carlo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Monte Carlo miniguide

Leiebil Monte Carlo

Bilutleie Monte Carlo

Monte Carlo er hovedstad i lilleputtstaten og fyrstedømmet Monaco, og ligger øst for  franske Nice. Monte Carlo ligger mellom alpene og Middelhavet med den franske rivieraen i vest, og den italienske rivieraen i øst. Her bor ca. 33.000 innbyggere.

Monte Carlo er kjent for sitt kasino som åpnet i 1858, og som har vært med i flere filmer deriblant James Bond-filmene. Her kan du spille eller ta en tur for å se bygningen, men pass på antrekket. Monte Carlo er også kjent for Monte Carlo Rally, et internasjonalt billøp i Formula 1 Grand Prix . Det har blitt arrangert årlig fra 1911, med noen få unntak. Blant byens andre severdigheter er fyrstefamilien Grimaldis palass, Palais Princier, som ligger på en høyde i gamlebyen. Her er det guidete turer, med god utsikt over havnen. Byen har også et akvarium og hagen Jardin Exotique er verdt et besøk. Det er også et Marlborough kunstgalleri i byen.

Nærmeste flyplass er Nice Côte d’Azur.

Norsk bokmål