Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Montpellier

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montpellier inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montpellier miniguide

Montpellier

Bilutleie Montpellier

Montpellier ligger i Sør-Frankrike, bare 10 km fra kysten av Middelhavet, og er hovedby i det franske departementet Hérault, samt i regionen Languedoc-Roussillon. Montpellier er den 8. største byen i Frankrike med 244.500 innbyggere (2004), og ligger mellom to elver – Lez og Masson.

Montpellier ble grunnlagt i år 985 f. Kr., og preges i dag både av historiske bygninger fra middelalderen og mer moderne arkitektur.

Det historiske sentrum – «Ecusson» – med sine sjarmerende trange gater og små butikker er verdt et besøk, samt Cathedral Saint Pierre fra 1500-tallet.

«Place de la Comédie» er byens største og mest sentral plass, og her ligger også «Opéra Comédie» – byens operahus fra 1888.

En stor turistattraksjon i Montpellier er Musée Fabre – et av de største kunstmuseer i landet – med 800 utstillte malerier laget av europeiske kunstnere i perioden fra 1500-tallet til 1700-tallet. Museet har også utstilling av skulpturer og keramikkgjenstander.

Byen har egen flyplass – Aéroport Montpellier Méditerranée – som ligger 7 km sørøst for sentrum

Norsk bokmål