Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montpellier Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montpellier Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montpellier Lufthavn miniguide

Montpellier Lufthavn
Bilutleie Montpellier Lufthavn

Montpellier – Méditerranée Airport (MPL) ligger 7 km sørøst for Montpellier.

Det finnes en buss som går mellom flyplassen og Montpellier, men den går ikke ofte slik at taxi er et godt alternativ. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National citer og Sixt tilbyr bilutleie.

I 2005 besøkte mer enn 1,300,000 passasjerer Montpellier – Méditerranée Airport. Den betjenes av Air France, men først og fremst av lavprisselskaper som Ryanair og easyJet. De aller fleste destinasjonene er innen Frankrike med rundt 14 avganger daglig til Paris. Det går internasjonale ruter til London, Madrid, Frankfurt og Amsterdam.

Til tross for at flyplassen er liten har den et godt utvalg av butikker. Det finnes blant annet en spesialbutikk for franske viner. Flyplassen har to kafeer/barer og en gourmetrestaurant. Montpellier – Méditerranée Airport er også utstyrt med trådløst internett, minibank, et businessenter og et hotell ved inngangen til flyplassen.