Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Paris Orly Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Paris Orly Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Paris Orly Lufthavn miniguide

Paris Orly Lufthavn
Bilutleie Paris Orly Lufthavn

Paris Orly Lufthavn (ORY) ligger 14 km sør for Paris. Før Charles de Gaulle ble bygd var Orly Frankrikes hovedflyplass. Den deler nettsiden med Charles de Gaulle og er eid av Aéroports de Paris. Det er god forbindelse mellom flyplassen og Paris både via buss og tog. Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer og Sixt er de selskapene som leier ut bil.

I 2007 var 26,441,000 passasjerer innom Paris Orly Lufthavn. Den har to terminaler, Orly vest og Orly sør som har forbindelse med en shuttlebuss. Den er hovedbase for flere flyselskaper som blant annet Air France og Easy Jet.

Paris Orly Lufthavn har et godt utvalg av butikker og spisesteder, Orly øst har best utvalg. Orly øst har også et stort businessenter. Blant fasilitetene er massasjestudio, skjønnhetssalong, og forskjellig underholdningstilbud for barn. Orly lufthavn har to hoteller som kan nås med en gratis shuttle buss, Hilton Paris Orly og Ibis Orly.