Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Saint Quentin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Saint Quentin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Saint Quentin miniguide

Leiebil Saint Quentin
Bilutleie Saint Quentin

Saint-Quentin er en by i nordøstlige delen av Frankrike i Picardie, 155 kilometer nordøst for Paris.  Saint-Quentin ligger ved elven Somme og Canal de Saint-Quentin. Ca. 59.000 innbyggere hører til i Saint-Quentin.

Saint-Quentin ble etablert av romerne, og het da Augusta Viromanduorum. I middelalderen var Saint-Quentin hovedstad i grevskapet Vermandois. På denne tiden ble et stort kloster etablert i byen her.  Byen har en tekstilindustri som går tilbake til 1500-tallet. Byen har flere eldre bygninger som domkirken fra 1200-1400-tallet, som er kjent for sine skulpturer og glassmalerier. Her er et museum med kunst fra 1700-tallet og et rådhus fra 1400-tallet. Byens Champs-Elysées park byr på gode muligheter for promenade, og det er også gode turmuligheter langs St.-Quentin-kanalen. Saint-Quentin har også en basilika og et palass, palais de Fervaques, i tillegg til noen museer.

Paris Roissy-Charles de Gaulle er nærmeste flyplass 145 kilometer fra Saint-Quentins sentrum.