Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Strasbourg Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Strasbourg Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Strasbourg Lufthavn miniguide

Leiebil Strasbourg Lufthavn
Bilutleie Strasbourg Lufthavn

Strasbourg Lufthavn (SXB) ligger cirka 15 km vest, sørvest for Strasbourg i Frankrike. Det finnes et nytt tog som går hvert kvarter og tar bare 9 minutter mellom flyplassen og Strasbourg.

De bilutleieselskapene som er representert er Hertz, Sixt, Avis, Europcar og National/Citer.

1,7 millioner passasjerer besøkte Strasbourg Lufthavn i 2007. Flyplassen betjener rundt 15 forskjellige internasjonale destinasjoner i Europa og Nord-Afrika. Det er Air France som betjener flest destinasjoner.

Det er flere barer og kafeer på flyplassen samt to restauranter hvorav den ene serverer regionale spesialiteter. Når det gjelder butikker så fins det taxfree og en butikk som selger regionale produkter som heter Découvrir l’Alsace». Andre fasiliteter er trådløst internett, møterom og konferansesenter, minibank og reisebyrå. De nærmeste hotellene er Hôtel Père Benoît og Ibis Strasbourg Aeroport.