Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Strasbourg

Tjenestene som leveres av et utleieselskap i forkant av ditt neste besøk i Strasbourg kan gi deg den fleksibiliteten du trenger for å utforske byen. Flere utleieselskaper har nettsider som gjør det enkelt å bestille leiebil før avreise. Denne artikkelen er din guide for å utforske byen med din valgte leiebil.

Guide over Strasbourg

Strasbourg
Bilutleie Strasbourg

Strasbourg fungerer som hovedsted i den østlige regionen i Frankrike. Her finner du Europaparlamentet, noe som betyr at dette er en viktig by – ikke bare for Frankrike, men også for hele Europa. Byen oppstod som en romersk-keltisk landsby og overlevde senere to invasjoner fra Tyskland under både første og andre verdenskrig, men byen forble en del av Frankrike. Mesteparten av gamlebyen ligger på Grand Île – den store øyen som ligger midt i sentrum av byen. 

Denne øyen er omringet av elven Ill som er en stor arm av Rhinen. Denne øyen ble i 1988 utnevnt til et «UNESCO World Heritage»-sted. Her finner du den berømte katedralen Notre-Dame som ble bygget mellom det 12. og 14. århundre. Denne majestetiske bygningen er et sjelden eksempel på fransk-gotisk arkitektur. De hundretalls skulpturene som pynter katedralen gir den en magisk fremtoning. Den er bygget i rosa sandstein som gjør at det virker som om katedralen endrer farge basert på tidspunktet på dagen. 

Andre store byggverk som er verdt å besøke er broen Raven som ble bygget i det 12. århundre, Old Butchers House (1587), det gamle tollhuset (1358), Chamber of Commerce (1585) og Kléber Square – blant mange andre. Disse monumentene har mye historie og gjør at besøkende har muligheten til å oppleve den rike kulturarven til Strasbourg. Hvert monument har en unik historie, selv om Old Butchers House er knyttet til de fleste av byens historier. Over 200 000 gjenstander finnes her, og de vil bli vist fram for heldige besøkende. 

I dag er Strasbourg både et kulturelt senter samtidig som byen har et yrende forretningsliv. Byen har 473 000 innbyggere og består av 78,26 km² land. Det er mye å utforske i Alsace-regionen. Med en leiebil kan du ta en pause fra bylivet for å utforske de mer landlige strøkene. Noen av middelalderbyene du kan utforske i regionen inkluderer Obernai, Guebwiller og Colmar som ligger henholdsvis 28,1 km, 103,9 km og 73,6 km fra byens sentrum. 

Utforsk med din leiebil

Tidligere har kontrollen over Alsace-regionen vekslet mellom franskmennene og tyskerne. Men regionens historie kan dateres helt tilbake til middelalderen. Mer enn 400 middelalderborger har blitt oppdaget i regionen. En leiebil kan hjelpe deg å utforske regionen mens du tester ut ulike aktiviteter. Til å begynne med kan du reise 55 km sør for Strasbourg til borgen Haut-Koenigsbourg. 

Fra denne middelalderborgen vil du ha magisk utsikt over Alsace-dalen, de sveitsiske alpene og den tette, mørke skogen som strekker seg dypt inn i Tyskland. Bygningene som står her nå er ikke de originale. Borgen har blitt bygget på nytt to ganger i det 15. og det 19. århundret grunnet krig. Dette er en stor turistattraksjon som tiltrekker seg over 500 000 besøkende hvert år. Du kan også utforske borgen Wangenbourg som ligger 77,1 km fra Haut-Koenigsbourg. 

Den 170 km lange «vinveien» som starter i den lille byen Thann og som ender opp i Vosges-fjellet er en nydelig plass å utforske. Her kan du få en eksepsjonell rundtur i det vindyrkende området i Alsace. Det er også andre borger du kan utforske i denne regionen, avhengig av hvor mye tid du har til rådighet. 

Flyplasser

Flyplassen i Strasbourg knytter storbyen til resten av verden. Flyplassen samler all den essensielle informasjonen en reisende måtte trenge. Finn for eksempel informasjon om parkeringsplasser, bilutleie og hoteller, samt hvordan du kan komme deg til og fra flyplassen. 

Dette gjør det enkelt for deg som reisende å finne en leiebil og et overnattingssted. Siden nettsiden gir deg mange ulike valgmuligheter, kan du sammenligne priser og velge en leverandør med gode tilbakemeldinger og rimelige priser. Noen av utleiefirmaene som opererer fra flyplassen inkluderer Avis, Sixt, Hertz og Thrifty. 

Noen av destinasjonene du kan fly til fra Strasbourg lufthavn inkluderer Barcelona, Amsterdam, Bastia, Budapest og Tel Aviv for å nevne noen. Det er også mange ulike flyselskaper som opererer fra denne flyplassen. Dette gjør at kundene får de rimeligste prisene på markedet. 

Trafikk

Når du reiser gjennom Strasbourg er det viktig å være klar over trafikkreglene, slik at du ikke bryter reglene uten å vite om det. Følg med på fartsgrensene, som er 130 km/t på motorveien og 110 km/t på tofeltsveier. Vær observant og følg med på syklister og fotgjengere, mange i denne byen er aktive syklister. 

Veiene i byen er gode. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for humpete veier. Når du utforsker byen er det viktig å merke seg at parkering kan være dyrt, og derfor passe på å parkere på de riktige plassene. Utforsk byens mange muligheter for både gratis og betalt parkering, og legg opp ruten din deretter.