Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Villeneuve

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Villeneuve inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Villeneuve miniguide

Leiebil Villeneuve

Bilutleie Villeneuve

Villeneuve-Loubet er en by i Sør-Frankrike, 15 kilometer øst for Nice og 22 kilometer vest for filmbyen Cannes. Byen ligger ved middelhavskysten i Provence-Alpes-Côte d’Azur i departementet Alpes-Maritimes. Her bor ca. 15.000 innbyggere.

Byen ble etablert på 1300-tallet rundt slottet Villeneuve, men arkeologiske utgravinger viser at romerne var i området før dette. Villeneuve-Loubet har et kunstmuseum og et kulinarisk museum, dedikert til Auguste Escoffier, som ble regnet som en av Frankrikes matkonger. I byen er det også et middelalderfestning fra 1300-tallet. Det er også en provencalsk landsby som ble rekonstruert på 1600-tallet her. Marina Baie des Anges er et feriesenter med en spesiell arkitektur, som har fått flere priser. Strendene er blant byens største attraksjoner. Her kan besøkende leie båt, stå på vannski, svømme, sole seg eller dra på seiltur. Det arrangeres også kurs i seiling her.

Nice flyplass Côte d’Azur ligger syv kilometer øst for Villeneuve-Loubet.

Norsk bokmål