Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Athen Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Athen Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Athen Lufthavn miniguide

Athen Lufthavn
Bilutleie Athen Lufthavn

Athen internasjonale Lufthavn (Elefthérios Venizélos (ATH)) ligger 33 km sørøst for Athen og er oppkalt etter en gresk politiker. I 2005, 2006 og 2008 fikk lufthavnen Skytrax’s pris for beste flyplass i Sør-Europa. Den enkleste måten å komme seg mellom flyplassen og Athen på er ved hjelp av metro. Leiebilfirmaene ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer og Sixt, er alle representert ved adgangsområdet i hovedterminalen.

I 2009 var 16,225,885 passasjerer innom lufthavnen som er blant de 25 travleste flyplassene i Europa. Athens internasjonale Lufthavn er ny og ble åpnet i 2001, og erstattet da Athens (Ellinikon) International Airport. Den består av to terminaler, fra hovedterminalen kan en reise til alle destinasjoner innen Schengen-området samt noen utenfor Schengen. Fra den andre terminalen, som kalles Satellitt, kan en reise til destinasjoner utenfor Schengen. Den er hovedbase for Olympic Air og Aegean Airlines. Flyplassen fungerer som et knutepunkt for reiser mellom Asia, Europa og Midtøsten.

Athens internasjonale Lufthavn har et svært godt utvalg av restauranter, kafeer, barer og butikker. Den har gratis internett, underholdning for barn, businessenter og minibank, og er kjent for å ta bruk ny teknologi raskt. Flyplassen kan også tilby et variert kulturtilbud for sine besøkende. Det nærmeste hotellet er Sofitel Athens Airport Hotel.