Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Athen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Athen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Athen miniguide

Athen

Bilutleie Athen

Athen – hovedstaden i Hellas – ligger i den sørvestlige delen av det greske fastlandet. I selve byen bor det rundt 750.000 mennesker, mens folketallet i hele storbyområdet er på nesten 4 millioner.

Athen regnes som det vestlige demokratiets vugge, og byen inntar også en sentral plass i naturvitenskapens historie. Bl.a. på grunn av denne posisjonen har byen faktisk vært et populært besøksmål helt siden oldtiden.

Fremdeles er det de bevarte minnene fra antikken som lokker de fleste turistene hit – og som utgjør Athens viktigste attraksjoner. Blant disse er de klassiske byggverkene på Akropolis-høyden, litt utenfor sentrum – og da først og fremst de berømte templene Parthenon (bygget rundt år 440 f.Kr.) og Erekhtheion (som er 20 – 30 år yngre). Hele Akropolis står på UNESCOs verdensarvliste. I nærheten ligger også Areopagos-høyden, der den høyeste rettsinstansen i det gamle Athen hadde sitt møtested.

Blant populære severdigheter av nyere dato kan bydelen Plaka nevnes. Den preges av trange gågater og masse småbutikker – og er dessuten stedet der man finner byens berømte loppemarked.

Athens internasjonale lufthavn – Eleftherios Venizelos – ligger ved forstaden Spata, ca. 20 km øst for hovedstaden.

Leiebil kan bestilles ved Athen Lufthavn og ved flere steder i sentrum av Athen inkludert ved Glyfada, Kinetta, Piraeus og Peania. Søkemotoren vår gir deg en brukervennlig måte å bestille leiebil på. Alle våre priser på bilutleie i Athen inkluderer alle nødvendige forsikringer og eventuell flyplass avgift.

Norsk bokmål