Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mykonos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mykonos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mykonos miniguide

Mykonos
Bilutleie Mykonos

Den greske øya Mykonos ligger i øygruppen Kykladene i Egéerhave og tilhører Hellas. Den har et relativt begrenset areal (86 km2) – og er mindre preget av høye fjell enn mange andre greske øyer (høyeste punkt ligger på 364 m.o.h.).

Det bor ca. 9.000 mennesker på Mykonos – de fleste i «hovedstaden» Mykonos by (Khora). Her er det også et arkeologisk museum, hvor det bl.a. vises arkeologiske funn fra naboøyene Delos og Rheneia. Ellers er det først og fremst turismen øya er kjent for. Som feriested for kjendiser fra hele verden, har Mykonos også ry på seg for å være et sted med et svært aktivt og mangfoldig natteliv – og det finnes også en rekke klubber for homofile og lesbiske her.

Mykonos blir av og til kalt både «Den hvite øya» og «Den blå øya». Betegnelsene henspeiler på at det finnes svært mange vakre, hvitkalkede hus her – med blå dører og vinduslemmer.

Fra Mykonos by går det ferjer til bl.a. øyene Naxos og Santorini – og til havnebyen Pireus ved Athen. Øyas flyplass – Mykonos Internasjonale Flyplass – ligger ca. 4 km fra hovedstaden.