Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mykonos Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mykonos Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mykonos Lufthavn miniguide

Mykonos Lufthavn

Bilutleie Mykonos Lufthavn

Mykonos Island National Airport (JMK) er en liten flyplass som ligger 4 km utenfor byen Mykonos. Det går ingen offentlig transport fra flyplassen så taxi er det beste alternativet. Mange hoteller tilbyr derimot egen transport. Det finnes flere leiebilfirmaer på flyplassen, blant dem Avis, Hertz og Sixt. Det står lite informasjon på engelsk om flyplassens.

Mykonos Lufthavn ble åpnet i 1971 og i 2003 var 340 000 passasjerer innom flyplassen. De som kjører regulære ruter gjennom hele året er flyselskapene Aegean Airlines and Olympic Airlines. Den mest trafikkerte ruten går til Athen. Mellom mai og oktober er det også mange charterflyselskaper og lavprisselskaper som flyr hit. EasyJet flyr til og fra London, Roma, Milano og Paris.

Flyplassen har ingen restaurant men en kafé som selger enkle retter og drikker, minibank, taxfree og suvenirbutikk. Det er ingen hotell på flyplassen, men det nærliggende hotellet Tharroe of Mykonos Hotel De Luxe har møterom og konferansesenter.

Norsk bokmål