Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Halkidiki

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Halkidiki inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Halkidiki miniguide

Halkidiki

Bilutleie Halkidiki

Prefekturet Halkidiki (også kalt Khalkidiki) er en halvøy i Hellas som ligger nordvest i Sentral-Makedonia – ved  Egeerhavet. Halvøya har 105.000 innbyggere, men i sommersesongen øker innbyggertallet betraktelig p.g.a. den store turismen her.

Halkidiki grenser til Thessaloniki i nord – Hellas’ nest største by. Hovedstaden i Halkidiki er Polygyros, som ligger midt på halvøya og har omlag 10.700 innbyggere.

Sør på Halkidiki ligger de 3 fjellrike halvøyene Kassandra, Sithoniá og Athos. På Kassandra lengst vest  finner man flere populære badebyer og feriesteder – deriblant Hanioti, Pefkohori og Nea Skioni. Alle har innbydende sandstrender, krystallklart badevann og gode muligheter for vannsportsaktiviteter. Her ligger også flotte hoteller, og de aller fleste turistbyene har gode utelivstilbud med restauranter og puber.

På den sørligste delen av halvøya Athos – lengst øst i Halkidiki – bor det ca. 1700 munker i et klosterkompleks (20 enkelt-klostre) med røtter i oldtiden. Klostrene ligger rundt det hellige fjellet Athos – og utgjør en selvstyrt ministat innenfor den greske republikken. I denne «munkestaten» er det adgang forbudt for kvinner, og menn må søke om innreisetillatelse to måneder i forveien.

Nærmeste internasjonale flyplass er Thessaloniki Makedonia Airport, som ligger ca 70 km nord for hovedstaden Polygyros

Norsk bokmål