Leiebil Makedonia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Makedonia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Makedonia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Makedonia miniguide

Leiebil Makedonia
Bilutleie Makedonia

Republikken Makedonia ligger i Sørøst-Europa og har 2 millioner innbyggere. Landet har ingen kystlinje, men grenser til Serbia og Kosovo i nord, Bulgaria i øst, Hellas i sør og Albania i vest.

Landets offisielle språk er makedonsk (og albansk).

Makedonia er et fjellrikt land med skoger, daler og innsjøer. Høyeste fjell er Korab, som ligger 2764 m.o.h. Elva Vardar renner gjennom landets sentrale deler i sørlig retning –  mot Hellas. Makedonia har både Middelhavs-klima og et kontinentalt klima med varme, tørre somre og kalde vintre.

Hovedstaden Skopje ligger nord i landet ved elva Vardar, og har omlag 507.000 innbyggere. Skopje er landets politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske sentrum i landet. Skopje fremstår som en moderne storby, og har i tillegg mange historiske monumenter og severdigheter.

Andre større byer er Kumanovo, Bitola, Tetovo, Gostivar og Prilep.

Byen Ohrid, som ligger ved Ohridsjøen sørvest i landet, er landets viktigste turistområde – med sandstrender og behagelig klima. Byen ble grunnlagt på 600-tallet, og har flere historiske severdigheter. Både byen og innsjøen står oppført på UNESCOs verdensarvliste (både for sin natur- og kulturarv). Makedonias nest største flyplass ligger her –  Ohrid St. Paul the Apostle Airport.

Landets største internasjonale flyplass er Skopje Alexander the Great Airport, som ligger litt utenfor hovedstaden.

Velg din destinasjon i Makedonia i søkemotoren over og søk priser på leiebil fra flere tilbydere. Alle prisene på bilutleie inkluderer forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leiebil destinasjoner