Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kos Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kos Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kos Lufthavn miniguide

Kos Lufthavn
Bilutleie Kos Lufthavn

Kos Island Internasjonale Flyplass “Hippocrates” (KGS) er en liten flyplass som ligger 26 km vest for byen Kos. Olympic Airways shuttlebuss korresponderer med avgangene og tilbyr transport mellom flyplassen og byen Kos. Lokalbussene KTEL går til byene Kos, Kardhamena, Kefalos and Mastihari, og stopper like utenfor flyplassen. De 4 leiebilfirmaene som er representert på Kos Lufthavn er Alamo, Budget, Europcar og Hertz.

I 2007 var rundt 170 000 passasjerer innom Kos Lufthavn. Den ble åpnet i 1964 og i 1997 ble det bygget en ny ankomsthall. Det er først og fremst charterflytrafikk til Kos i sommerhalvåret, og rundt 30 flyselskaper flyr hit. Olympic Airlines og Aegean Airlines betjener flyplassen året rundt.

Kos Lufthavn har en taxfreebutikk, en kafé som selger enkle matretter i tillegg til drikke, en politistasjon og et helsesenter. Det er ingen hoteller på flyplassen, det nærmeste er Seagull’s Bay Hotel 5 km unna.