Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kos

Velkommen til Kos! Hvis du er ute etter nydelig utsikt, solrike strender og sinnsro så har du absolutt valgt den rette ferien. Stedet er perfekt for deg som ønsker en avslappende reise, men fordi det er så fredfullt og bortgjemt er offentlig transport rimelig begrenset. Heldigvis finnes det mange leiebilselskaper å velge blant. Les videre for å finne ut mer.

Kos guide

Kos
Bilutleie Kos

Kos er en del av øygruppen Dodekanesene, og er én av flere fredfulle øyer som virkelig har hjulpet Hellas med å skille seg ut i reisebrosjyrene. Øya er godt kjent for sandstrender og gode muligheter for shopping, hvor du kan utforske de lokale markedene. Med flere nærliggende byer som kan besøkes, i tillegg til en fascinerende historie som kan oppdages, er det helt sikkert at Kos kan tilby en uforglemmelig ferie for hele familien. 

Om du ønsker en avslappende ferie med frihet til å gjøre hva du vil når du vil, så har du kommet til den rette plassen. Hellas har lenge vært en populær destinasjon for reisende, og Kos er ikke noe unntak. Den vakre øya kan skryte av vitalitet og variasjon, noe som gjør den til den perfekte destinasjonen for hele familien. Kos har alt du noensinne kunne ønsket deg fra en europeisk destinasjon, med alt fra barer til strender, og kulturrik shopping til historie. 

Kos kan tilby et landskap som kan minne om et perfekt maleri, og er en av de mest populære destinasjonene for sommerferien. Over en million reisende ønskes velkommen til øya hvert eneste år, og disse står for nærmere 60 % av økonomien. Antallet reisende betyr at den er den tredje mest besøkte øya blant øyene i Dodekanesene. Hvis du er ute etter en fest, så kan ingenting måle seg med en nattklubb på Kos! Det finnes to kjente gater her som virkelig setter preg på nattelivet. 

Om du er interessert i historie, så bør du få med deg Neratzia-borgen. Den fantastiske bygningen fra det 14. århundre dominerer øya med sin stolte tilværelse. Den ble bygget i 1315 av ordenen St Johannes og er den best bevarte borgen på øya. Dette er det perfekte stedet for en pause fra den vanlige rutinen med svømming og soling. Muligens er dette et sted du vil kjøre til med leiebilen din… 

Utforsk med leiebil

Selv om Kos er supert når det kommer til muligheter for aktiviteter, så er det absolutt å anbefale å leie en bil. Det er mange bedrifter som tilbyr alternativer til fornuftige priser, noe som gjør en leiebil til en investering som er verdt å ta når du reiser til øya. Friheten til å kunne reise rundt når som helst er god når det er flere severdigheter som enkelt kan nås med bil. For eksempel er borgen som ble nevnt tidligere under fem minutter fra gamlebyen i Kos med bil. 

Gamlebyen er kanskje mer din stil, spesielt om du er ute etter en handletur. Om du bor i den nærliggende fjellbyen Zia kan du kjøre til det kulturelle området for shopping på 15 minutter. Om du foretrekker markeder med håndlagde varer og lokale selgere, så er det kun 12 km fra flotte Zia. Øya er din når du har leiebil. 

Det er kanskje lurest å ikke kjøre om det er utelivet som interesserer deg. En lur idé kan være å peke ut en avtalt sjåfør blant de du reiser med på forhånd som kan hente deg med leiebilen. Det er helt sikkert ikke et problem å bli hentet etter en lang natt med festing når hovedgatene ligger maks 10 minutter unna. Bare husk på at det selvfølgelig er din tur neste dag! 

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Kos internasjonale lufthavn. Den ligger 23 km fra Kos, som vil si ca. en 20 minutters kjøretur. Den korte kjøreturen passer fint etter en lang flytur og venting på bagasje! Det betyr også at tilbaketuren er avslappende og tiden på øya blir godt brukt. Fantastisk! 

Det kunne ikke vært lettere å leie en bil fra Kos internasjonale lufthavn. Både Kos Car Hire og Thrifty Car Rental holder til på flyplassen og tilbyr flere valg innenfor modeller og pris. Om du booker på nett på forhånd kan dette av og til gi rabatt på pris hos bedrifter som Thrifty (en av de største i Hellas) og internasjonale tjenester som Aviva (som har en avdeling på Kos). Uansett hva du velger, vil du ikke mangle valgmuligheter når det kommer til leiebil på Kos. 

Andre alternativer for bilutleie på Kos er internasjonale Hertz, samt Autoway Rent a Car, som kanskje kan tilby bedre priser selv om det ligger litt lenger unna i Kefalou. Uansett om det er bekvemmelighet eller pris som er viktigst for deg er det garantert at du enkelt vil finne alternativer. 

Trafikk

Kos internasjonale lufthavn kunne i 2019 rapportere om 2 676 644 reisende. Veiene ut av hovedbyen Kos er imidlertid generelt rolige. Det er en hovedvei som går midt gjennom øya som kan få en del trafikk, men en leiebil er likevel et fornuftig valg. 

Du bør få med deg at du skal kjøre på høyre side av veien, og at setebelte er påbudt for alle passasjerer. Du kan som regel parkere på sidene av gatene, og mange av gatene er enveiskjørte. Det er forbudt å parkere midt i byen. Det viktigste er nok at fartsgrensen som regel er 50 km/t i boligstrøk, og opptil 120 km/t på motorveier om det ikke står noe annet. God kjøring!