Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Limnos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Limnos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Limnos miniguide

Limnos

Bilutleie Limnos

Øya Limnos (Lemnos) tilhører det administrative distriktet (prefekturet) Lesbos – og ligger i den nordlige delen av Egéerhavet, mellom Hellas og Tyrkia. Den har et areal på 476 km2 og et folketall på ca. 17.000. Over halvparten av innbyggerne bor i de to byene Myrina (som ligger på vestkysten, og er hovedstad og handelssentrum) og Moudros (som ligger på østkysten).

Myrina har en lun og vakker havn, der en av de mest berømte historiske attraksjonene – slottet Kastro – ligger på en høyde. Kastro ble første gang oppført i 1186, og så gjenoppført av venetianerne på 1400-tallet. Limnos har ellers en rekke interessante severdigheter å by på, og her må oldtidsbyen Polichni – som ligger sørøst på Limnos – nevnes spesielt. Den  hadde sin glanstid i bronsealderen, og ble antakelig ødelagt rundt år 2000 f.Kr. Arkeologer har i flere perioder arbeidet med å avdekke den – og funnene har dokumentert at Polichni sannsynligvis er en av Europas aller eldste byer.

Ellers kan Limnos by på flotte strender og idylliske landsbyer.  Øya er et populært besøksmål, men den er likevel ikke så turistpreget som mange av de andre greske øyene.

Flyplassen Lemnos Internasjonale Flyplass ligger mellom byene Myrina og Moudros.

Norsk bokmål