Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Naxos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Naxos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Naxos miniguide

Naxos

Bilutleie Naxos

Naxos er den største øya i den greske øygruppen Kykladene, og har omlag 18.200 fastboende innbyggere. Naxos er en fjellrik og fruktbar øy, og er kjent for å ha noen av de beste sandstrendene i Hellas. Høyeste fjelltopp  er Zas, som ligger 1004 m.o.h.

Hovedbyen ligger på øyas veskyst, og heter Naxos by (Chora). Den har ca. 6.500 innbyggere, og  en livlig havn med daglige fergeavganger til bl.a. Pireus, Mykonos, Paros, Ios, Skihinoussa og Santorini.

Naxos by har flere turistattraksjoner, bl.a. et arkeologisk museum – samt  et Apollon-tempel fra 500-tallet f.Kr. som aldri ble fullført. Tempelportalen «Portana» er laget i marmor og ligger på en høyde over byen. Ellers er gamlebyen med sin venetianske borg «Kastro» en populær attraksjon.

De mest populære feriestedene ligger sørvest for Naxos by, der badestrendene strekker seg langs vestkysten. Agios Prokopios og nabobyen Agia Anna er kjente turiststeder. Andre større byer på øya er Filoti, Apiranthos, Tragea, Koronos, Sangri og Apollonas.

Flyplassen Naxos National Airport ligger 3 km fra Naxos by, og har flyforbindelse til Athen.

Ellers er vanlig reisemåte å ta fly til øya Santorini, og deretter ta båt til Naxos (2 – 3 timers reisetid).

Norsk bokmål