Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Naxos

Vurderer du å reise og utforske Naxos, og er du bekymret for om du finner leiebil i byen? Da kan du puste lettet ut, for det er flere leiebilselskaper som tilbyr flere leiebilalternativer som du kan velge blant. Å leie bil er enkelt i byen. Du kan også besøke nettstedene til leiebilselskapene og velge din ønskede bil der. 

Naxos-guide

Naxos
Bilutleie Naxos

Naxos er en by på den greske øya med samme navn, med beliggenhet ved Egeerhavet. Byen er lokalisert på vestsiden av øya Naxos, og er den største byen samt hovedstaden på øya. Arealet er på 126 957 kvadratkilometer. Naxos by huser bare 2 000 innbyggere, men øya som helhet huser rundt 20 000 innbyggere totalt. Produkter som produseres i byen, blant annet kitron (likør fra sitrontrær) og poteter, brukes over hele Hellas. 

Naxos har en rik historisk bakgrunn. Byen har en rar blanding av tradisjonell og kykladisk arkitektur. Byen har også en havn som er svært populær og et sted for et raskt bilde! Du vil ha muligheten til å se flotte monumenter som Portara, The Monastery of St. John Chrysostom og katedralen, det arkeologiske muséet i Naxos, The Folk Museum Collection, med mer. 

Byen er en av de flotteste byene i Kykladene fordi den har vedlikeholdt og tatt vare på den unike, tradisjonelle og autentiske karakteren. Naxos har flere restauranter, monumenter og muséer du kan sjekke ut. Hele øya har mange flotte, vakre steder du kan utforske i løpet av oppholdet ditt. For eksempel er øya kjent for flotte strender og andre eldre steder som Mount Zeus, The Kouros, Apiranthos og mange flere. 

Været og klimaet i Naxos er flott, og derfor er dette et fint sted for en ferie. I Naxos by finner du et middelhavsklima med regnfulle, milde vintre og varme, solfylte somre. Gjennomsnittstemperaturen er rundt 12 grader i januar og februar, mens den ligger på rundt 24,5 grader i juli og august. Den varmeste måneden er juli, og den kaldeste måneden januar. 

Utforsk med leiebil

Det finnes utallige attraksjoner og flotte steder du kan utforske med leiebil. Det første stedet du bør sjekke ut er tempelet, vanligvis kalt Portara av de lokale. Stedet ble fullført med Delian Apollos tempel. Avstanden mellom flyplassen og tempelet er rundt 3,9 kilometer via Andre Papandreou, og du bruker rundt 10 minutter dit i leiebil. 

Det arkeologiske muséet er et annet interessant sted du bør besøke mens du er i Naxos. Muséet er plassert i Kastro-kvarteret i byen. Det eldre muséet huser eldgamle Ventian Museum, som tidligere var en handelshøyskole. Her finner du et stort utvalg av kunst og objekter. Avstanden til lokasjonen er 4,4 kilometer via Andrea Papandreou, og det tar rundt 11 minutter å komme seg dit med leiebil. 

Du kan også sjekke ut Routsouna Waterfall for en flott opplevelse i naturen. Avstanden til fossen er 20,4 kilometer via Epar.Od. Naxou-Monis, og Epar.Od. Naxou-Chalkiou. Det tar deg ca. 38 minutter dit i leiebil. Det er flere andre steder du kan sjekke ut mens du er i Naxos. Steder som Bazeos Tower, Agios Mamas, Temple of Dionysus og mye mer. Du kan også sjekke ut noen flotte strender. 

Flyplasser

Byen Naxos har bare en hovedflyplass, men andre flyplasser er nærmere byen. Hovedflyplassen er Naxos Airport. Denne er lokalisert to kilometer fra bykjernen og havnen på Naxos. Flyplassen tar imot passasjerer og fly fra Athen

For enkel bevegelse i byen, kan du benytte en av de mange leiebilselskapene som tilbyr billige leiebiler på flyplassen. Noen utleieselskaper du kan velge blant er Naxos Fun, Alamo, Avis, Enterprise, Europcar og mange flere. Leiebilalternativer du vil få er økonomi, kompakt, SUV, luksus med mer. 

En annen flyplass som er nærme byen Naxos, er Paros Airport. Den ligger 45 kilometer unna Naxos. Flyplassen dekker øya Paros, og er lokalisert sør på øya. Det er mange leiebilselskaper der også. Noen av disse er Avis, Budget, Europcar, med flere. Du kan velge mellom økonomi, kompakt med mer. 

Trafikk

Veiforholdene i byen Naxos er veldig gode og godt konstruert. Så du har med andre ord ingenting å bekymre deg for når du skal utforske byen. Men som alle andre attraktive byer, har Naxos også rushtid. På morgenen er det rushtid mellom 05:00 og 10:00 og på ettermiddag/kveld mellom 16:00 og 20:00. Prøv derfor å unngå de største veiene på disse tidspunktene. 

Du bør også forsøke å følge byens regler og reguleringer når du utforsker med leiebil. Det er fartsgrenser du må forholde deg til. Fartsgrensa på store motorveier er på 100 til 120 km/t, mens fartsgrensa på mindre veier er på 80 til 90 km/t. I boligområder er den som regel 50 km/t. Det finnes flere parkeringsmuligheter i byen, inkludert langtidsparkering, korttidsparkering osv. Du finner også gratis offentlig parkering.