Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Samos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Samos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Samos miniguide

Samos
Bilutleie Samos

Samos tilhører De nordegéiske øyene. Den ligger langt øst i Egéerhavet, bare 1,5 km fra kysten av Tyrkia. Øya tilhører Hellas. Det bor ca. 40.000 mennesker på Samos, hvorav ca. 6.500 i hovedstaden Samos by, som ligger på den nordøstlige delen av øya. Den henger sammen med nabobyen Vathos (ca. 3.000 innbyggere) – og hele bykomplekset kalles derfor ofte også Vathos. Øyas nest-største by – Karlovasi (ca. 6.000 innb.) ligger i nordvest.

Som turistdestinasjon er Samos ei øy som har det meste:  Flotte badestrender, idylliske småbyer, variert uteliv – og en vekslende natur. Øyas høyeste punkt – Vigla – ligger 1.433 m.o.h.

Også når det gjelder historiske minnesmerker har Samos mye å by på. Det arkeologiske kjerneområdet ligger i sørøst. Der finner vi Pythagoreion, restene av imponerende greske og romerske oldtidsbyggverk. Både denne attraksjonen, og den nærliggende «Heraion på Samos» – ruinene av et gresk tempel fra 800-tallet f.Kr. – står på UNESCOs verdensarvliste. I dette området ligger også «Eupalinos tunnel» – Europas eldste vannledningstunnel – som ble bygget på 530-tallet e.Kr., og som er over 1 km lang.

I nærheten av oldtidsminnesmerkene, og ca. 9 km sørvest for Samos by, ligger Samos Internasjonale Flyplass «Aristarchos».