Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Santorini Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santorini Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santorini Lufthavn miniguide

Santorini Lufthavn
Bilutleie Santorini Lufthavn

Santorini (Thira) National Airport (JTR) er en liten lufthavn som ligger like nord for landsbyen Kamari og 7 km fra hovedstaden Thira. Santorini er en av de få øyene i øygruppen Kykladene med egen flyplass.  Det fins busser som kjører mellom flyplassen og Thira, og noen hoteller tilbyr også egen transport. 4 ulike leiebilfirma er representert på flyplassen; Hertz, Europcar, Axion og Budget.

Lufthavnen er en kombinert sivil og militær lufthavn. De flyselskapene som har regulær trafikk her er Olympic Air, Aegean Airlines og Athens Airways. I sommerhalvåret betjenes Santorini Lufthavn av mer enn 20 ulike charterselskaper.

Det fins svært få fasiliteter på flyplassen. Det fins ingen taxfree, men derimot en smykkebutikk. Flyplassen har minibank og en bar.