Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Thessaloniki

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Thessaloniki inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Thessaloniki miniguide

Thessaloniki
Bilutleie Thessaloniki

Thessaloniki (Saloniki, Salonica) ligger nord i Hellas – i regionen Sentral-Makedonia, og er en viktig havneby. Den er også landets nest største by (363.987 innbyggere i 2006) – og hovedstad i det administrative distriktet (prefekturet) Thessaloniki.

Byen har en lang og turbulent historie – og de historiske monumentene i sentrum er svært mange. Her må særlig de godt bevarte bysantinske kirkene fra perioden 300 – 700 e.Kr. nevnes. De mest kjente er Haghia Sophia-katedralen og St. Demetrius-katedralen (Hagios Dimitrios).  Blant de mange andre historiske og arkitektoniske attraksjonen finner vi Galerius triumfbue (Apsida tou Galérion) fra år 305 e.Kr. og – ikke minst – «Det hvite tårnet» (Lefkos Pyrgos), som er selve symbolet for byen Thessaloniki. Samlingen av kristne og bysantiske monumenter står i dag på UNESCOs verdensarvliste.

Thessaloniki har også en rekke spennende museer, teatre, gallerier og andre kulturinstitusjoner å vise fram, og i 1997 ble byen kåret til «europeisk kulturhovedstad».

Storbyen  er selvsagt også en restaurant- og utelivsby, og har i tillegg flere svært populære shopping-gater, særlig i området rundt den sentrale Eleftherias-plassen. Hvert år, i september, arrangeres det en stor, internasjonal handelsmesse i Thessaloniki.

Nærmeste flyplass er Thessaloniki Internasjonale Flyplass «Macedonia», som ligger ca. 15 km sørøst for sentrum.