Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie New Delhi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i New Delhi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

New Delhi miniguide

Leiebil New Delhi
Bilutleie New Delhi

New Delhi er hovedstaden i India og har et innbyggertall på over 300 000 (2007). New Delhi befinner seg sørvest for byen Old Delhi og begge ligger i storbyområdet Delhi som har et innbyggertall på nesten 11 000 000 (2007). Byen har en sentral beliggenhet i den nordlige delen av India og ble bygd mellom 1912 og 1929. I 1931 ble New Delhi offisielt hovedstad og tok over statusen etter Calcutta.

New Delhi er en forholdsvis ny by, men er reist på ruinene av historiske byer. Historiske severdigheter i New Delhi omfatter blant annet Jantar Mantar som ble bygd på 1700-tallet som en astronomisk observasjonsplass med forskjellige astronomiske instrumenter. Lysfestivalen Diwali er en av mange religiøse festivaler som arrangeres i New Delhi, i tillegg til andre festivaler som dragefestivalen Kite Flying Festival og vårfestivalen Vasant Panchami.

Indira Gandhi Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 15 km utenfor New Delhi og er den travleste flyplassen i Sør-Asia med 23 000 000 passasjerer i 2007.